Як зустрічали Новий рік дошкільнята «Дударика»

2019-12-26

Найпершими назустріч Новому року побігли чарівні Лисенята і спритні Зайченята з групи № 3 та їх вихователі Кузуб О.В. та Пахар Н.В.

Не відставали від них казкові Поні, мультяшні Міньйони, Фіксики, Янголята з вихователями Алєксєєвою О.В., Косташ І.М. та помічником вихователя Тарасенко В.М. (група № 8).

Під сяйвом Полярної зірки шукати Новий рік відправились Білі Ведмежата, Зірочки, Цукерки та ще й Морозенки. Супроводжували їх вихователі Лавріненко Т.В., Беркут Ю.М. та помічник вихователя Косенко І.В. (група № 9).

Енергійними таночками, веселими піснями наближала прихід Нового року дітвора групи № 6 з вихователями Коваль І.В., Бурлакою А.В. та помічником вихователя Зарубою Л.А.

Не розгубилися і веселилися в аеропорту Пілоти зі Стюардесами, Пірати і Цигани разом з вихователями Глиб Л.І., Павлєєвою О.І. та помічником вихователя Кириченко Т.В. (група № 7).

Активно запрошували Діда Мороза з подарунками до свята і малюки групи № 1 та їх вихователі Цьома З.М., Пахар Н.В. та помічник вихователя Чепчур В.Д.

Разом з вихователями Тарасенко Н.Г., Вечірньою С.В. та помічником вихователя Рибкою Ю.В. та їх величезною родиною Пінгвінят ми шукали Новий рік у засніженій Антарктиді (група № 10).

Без пригод не обійшлися пошуки новорічних подарунків у групі № 5. Тікали від акули, як могли, і врешті знайшли скриню з подарунками діти і вихователі Ладченко С.А., Косташ І.М.

Веселі атракціони не давали засумувати великій дружній сімейці Пінгвінів з групи № 4. Зібрати до купи спритних Пінгвінят вдалося вихователям Якуущенко Л.В., Вечірній С.В. та помічнику вихователя Низенко І.М.

/Files/images/20200429_171204-COLLAGE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi