Як зацікавити дітей математикою

2020-05-15

Математику можна вчити напрочуд легко і з задоволенням, а знайомитись з нею - задовго до школи.

Для цього вихователі закладу створили відео-заняття:

* Алла Вячеславівна Бурлака, вихователь групи № 6:


Математична цікавинка «Розумний їжачок» - https://youtu.be/QDw2kAUeCro

Мета: закріплювати знання дітей чисел від одного до п’яти, продовжувати введення числа та цифри «6» розвивати математичну уяву та мислення дітей, а також увагу дітей до слів дорослого і математичну пам’ять; виховувати у дітей вміння слухати і бути уважним під час гри; виховувати співчуття і бажання допомогти іншим, любов до природи та навколишнього світу.

Заняття з логіко-математичного розвитку «Мaтематична крaїна» - https://youtu.be/4IgG-qcGXB0

Мета: Уточнити знання дітей про геометричні фігури, про прямий і зворотній рaхунок; вправляти у визначенні попереднього та нaступного числа. Продовжувати вчити вирішувати логічні зaвдання на основі зорового сприйняття інформації. Розвивaти вміння чітко, швидко відповідати на поставлені запитання, вміння орієнтуватись у просторі, логічне мислення, кмітливість, уяву, пам’ять, цілеспрямовано здійснювати елементарну інтелектуальну та практичну діяльність Виховувати дружні стосунки між дітьми, прагнення радіти своїм досягненням, інтерес до занять з математики, самостійність, вміння розмірковувати.

* Ірина Вікторівна Коваль, вихователь групи № 6:

Заняття з логіко-математичного розвитку «Таємниця гусенички» - https://www.youtube.com/watch?v=X1hlTGImwtY&t=11s

Мета: виявити навички лічби до 5, уміння розрізняти цифри від 1 до 5,співвідносити цифру з числом; розрізняти та називати геометричні фігури; орієнтуватися в днях тижня, розвивати мислення, кмітливість, увагу, виховувати цікавість до математики.

* Наталія Григорівна Тарасенко, вихователь групи № 10:

Заняття з логіко-математичного розвитку «Геометричні фігури» - https://youtu.be/gVpyZuksCSU

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi