Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати

2020-05-18

Дошкільники ще з раннього віку оволодівають певним обсягом стихійних знань про здоров'я, їх цікавить власний організм, вони намагаються дослідити його як можуть. Дітям необхідні знання, що допоможуть їм підтримувати власне здоров'я, доглядати за тілом, орієнтуватися у фізіологічних змінах свого організму.

На занятті з валеології «Людина» вихователь групи № 10 Наталія Григорівна Тарасенко розповість дітям про зовнішній вигляд людини, про наявність, назви і функції зовнішніх органів - https://www.youtube.com/watch?v=2TLshv6o0Is

А за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=MqQIDn39aRU Наталія Григорівна пропонує вивчити з малюками вірш Анатолія Костецького "Сонечкова мама".

Формувати культуру здоров'я особистості, прищеплювати розуміння пріоритету здорового способу життя, надавати ґрунтовні знання про основи здоров'я потрібно дітям з раннього віку, щоб знання, вміння та навички перейшли у звичні, необхідні потреби.

Вихователь груп № 4,10 Світлана Василівна Вечірня запрошує переглянути відео про здоровий спосіб життя - https://youtu.be/mgiln-O4d_Y

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi