• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини. Оголошення
  • Педагогічний колектив дошкільного закладу вдячний депутату Черкаської міської ради Андрію Більді за подарований навчально-методичний комплект

Педагогічний колектив дошкільного закладу вдячний депутату Черкаської міської ради Андрію Більді за подарований навчально-методичний комплект

2012-12-10

• До цього комплекту входять:

• Навчально - методичний посібник у двох томах : «Традиції та звичаї українців» т.1«Зима», т.2 «Літо», серія «Родинна книга» [*](автор І. Квасниця, А. Квасниця)

• Аудіокнижка «Казки та легенди древньої землі Аратти» (4 - СД-диски) » (автор І.Квасниця)

• Збірник казок «Казки та легенди древньої землі Аратти» (автор І. Квасниця)

Книжки-розмальовки «Казки та легенди древньої землі Аратти» українською та англійською мовами (у картонній папці) : «Жаб'яча абетка», «Колискова», «Бджілка і Христинка», «Таємниця Старого Року», «Чому у ластівки хвостик роздвоєний», «Вогник і Скіпочка», «Зозулина кара», «Перше полювання», «Вовчий пастух», «Святий дозор» (із циклу «Мисливські оповідання»), автор І. .Квасниця, художник К. Богодух.

Дітям про Святого Миколая - вірші, оповідання, пісні, сценарії для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку (автор і упорядник Квасниця І. Ю.)

Дітям про Новий рік і Різдво в Україні - вірші, оповідання, пісні, загадки, прислів'я та приказки для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку (автор і упорядник Квасниця І. Ю.)

Дітям про державну і рідну мову в Україні - вірші, оповідання, пісні, загадки, прислів'я та приказки для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку (автор і упорядник Квасниця І. Ю.)

Музична казка «Подарунок лісового чарівника» для виконання в дитячих колективах (6-11 років): книга нотних партитур і текстів арій музичної казки, плюсова і мінусова фонограми на СД - дисках (лібрето В. Сагайдака, музика Є. Заставного)

Музичні твори для дітей «Веселий сонцеворот»: книга нотних партитур і текстів пісень, плюсова і мінусова фонограми пісень на СД - дисках (композитор Євген Заставний)

/Files/images/SAM_7257.JPGОсь такий комплект ми маєм, про Україну все узнаєм!!!!!(малюки з групи №7)



Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi