У дитсадку ліквідовували "надзвичайну ситуацію"

2015-10-27

27 жовтня 2015 р. за сприяння департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відбувся семінар для вихователів-методистів дошкільних закладів міста з питань цивільного захисту «Дії керівного складу та сил цивільного захисту закладу у разі загрози або скоєння терористичного акту на об’єкті», що включав показове об’єктове тренування.

Заступник директора департаменту та гуманітарної політики Черкаської міської ради - начальник управління освіти Євген Степко наголосив на важливості цивільного захисту в умовах сьогодення та зауважив, що навчання дітей правил безпечної поведінки є складовою змісту освіти. Зрозуміло, що знаючи ознаки безпечного і небезпечного середовища, маючи певні уміння щодо поводження в надзвичайних ситуаціях, дитина зможе допомогти іншим та захистити себе.

Навчання були проведені разом з Державною службою надзвичайних ситуацій у м. Черкаси та комунальною установою «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

/Files/images/5 цз.jpg

/Files/images/4 цз.jpg

/Files/images/3 цз.jpg

/Files/images/2 ЦЗ 2015.JPG

/Files/images/1 ЦЗ 2015.JPG

http://procherk.info/news/7-cherkassy/37330-u-cherkaskomu-sadochku-vchilisja-protidijati-terorizmu-foto

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi