День єднання

2022-02-16

Перед Україною постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від кожного з українців відповідальності, впевненості та конкретних дій.

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість 16 лютого Указом Президента України Володимира Зеленського оголошено Днем єднання.

Цього дня відбулося підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах; о 10.00 українці виконували Державний Гімн України.

Освітні заклади не могли залишатися осторонь надважливої теми. Саме тому 16 лютого освітяни проявили свою громадянську солідарність та долучилися до відзначення Дня єднання.

/Files/images/День єднання 1.jpg/Files/images/День єднання.jpg

За багатовікову історію нашої країни нам довелося не раз протистояти численним викликам та загрозам. Однак мужній український народ щоразу знаходив у собі сили дати гідну відсіч ворогу, тим самим стверджуючи єдність і територіальну цілісність України.

Як зазначає Глава держави, "Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом! Великий народ – великої країни!"

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi